Gardrobszekrények tolóajtós ajtóval

 

Beépítettszekrény-kínálatunkban tolóajtós gardróbszekrények széles választékával várjuk. Az egyedi gardróbszekrények oldala 18 mm vastag laminált bútorlapból készül, amiből ajtófrontot is tudunk kialakítani, de az ajtófront készülhet magasfényű bútorlapból, tükörből,  lacobel üvegből, nádfonatból, festett MDF lapból vagy ezek variációiból is. A gardróbszekrény-készítésnél általunk alkalmazott gardróbszekrény-vasalatok alumínium profilból készülnek, az ajtók pedig - a tartósság érdekében - nagy teherbírású fém görgőkön futnak. A beépített szekrényekbe szerelt alumínium profilokat alapvetően ezüst és pezsgő színben kínáljuk, de bármilyen szín kialakítására van lehetőség.

Néhány szempont, amit érdemes figyelembe venni gardróbszekrény-készítés esetén:

Ma már a gardróbszekrények nemcsak tárolásra szolgálnak, de a tér stílusához, a lakás hangulatához is hozzájárulnak.

A tökéletes kihasználtság érdekében érdemes a gardróbszekrényt plafon magasságig készíttetni, így a nehezebben elérhető helyeket is igénybe vehetjük, például ritkábban használt dolgok tárolására.

Gardróbszekrény-készítéskor érdemes állítható lábakra szerelni a bútort, hogy az ajtók vízszintbe állításával könnyebb és pontos működést érhessünk el.

Gardróbszekrénygyártás szolgáltatásunkra 3 év teljes körű garanciát biztosítunk.

Kérje ingyenes felmérésünket és árajánlatunkat méretre készülő beépített szekrényéhez!

Telefon: +36 20 2107405+36 70 3172849

E-mail: butormeretre@gmail.com

Kiszállási területeink: Fejér megye, Pest megye