Nem kérdés, hogy egy méretre készült gardróbszekrény igazi kincs a lakásban, főleg egy kis lakásban. Az egyedi gardróbszekrény igazodik a tért adottságaihoz és használója igényeihez. Teljesen felszerelt üzemünk és jól képzett szakembereink gondoskodnak arról, hogy az általunk készített beépített gardróbszekrények minden apró részletre kiterjedően megfeleljenek megrendelőink elvárásainak. A méretre készülő beépített gardróbszekrények legyártását minden esetben gondos tervezés és hosszas egyeztetés előzi meg. Számunkra nemcsak az elvégzett munka, de az alapanyagok színvonala is elsődleges, ezért a  gardróbszekrény-készítés során kizárólag kiváló minőségű anyagokat használunk, melyek tartós végeredményt garantálnak.

Hogy miért éri meg egy személyre szabott, egyedi méretre készített beépített gardróbszekrény? Mert ekkor a beépített szekrény elemei külön méret szerint kerülnek legyártásra, a lehető legjobb térkihasználás érdekében – nem mellesleg pedig a legjobb áron! Cégünk, a Klikk-Bútor Kft. az elkészítés terén a néhai olcsó, gyengébb kivitelű modellek után eljutott a magas minőségű impozáns termékekig, melyek között most kedvére válogathat az érdeklődő. Az akár rengeteg ruhát is eltárolni képes beépített szekrények ennek megfelelően úgy készülnek el, hogy a vásárló komfortosan érezze magát az otthonában. Egy beépített tolóajtós szekrény, egy ilyen gyártással elkészülő gardrób szekrény például, a tökéletes élmény érdekében, nem fog indokolatlanul több helyet elfoglalni, mint amennyi szükséges és elérhető; egy modern ruhásszekrény (mely lehet sarok esetében beépítésre kerülő megoldás is LED világítással fűszerezve) ma már amúgy is kis helyen kell, hogy elférjen, hiszen egy átlagos lakásban eleve korlátozott a rendelkezésre álló tér. A tolóajtó vasalat minden esetben magas minőségű alumínium sínrendszer alkalmazásával valósul meg.

Amennyiben több ajtós akasztós szekrény kellene, ha ifjúsági bútor érdekli, mi vagyunk az, akit keres! Ha alu gardrób kell (ami a keretet illeti), ha fenyő szekrény kéne, ha fehér tölgy az, amiben gondolkodik, nekünk szóljon! Ha térelválasztó tolóajtó kellene Önnek a tolóajtós gardrób miatt, mert csakis egy tolóajtós beépített szekrény fér el a gardróbjában, úgy forduljon hozzánk bizalommal! Fontosnak tartjuk kiemelni azt, hogy tükrös gardrób kialakítása sem jelent számunkra akadályt.

A modern gardrób, egy vállfás-polcos gardrób azonban nem minden, hiszen máshol is elkélhet pár darab polcos szekrény, nemcsak a hálóban. Egy tágas magas bútor konyhabútor is lehet éppen, ha többek között vitrines szekrény az, mire szükség van; cégünk fő profilja ugyanis a megfizethető áron elkészített konyhai és a hálószobai (beépítetten elkészített) szekrények lennének.

Hogy mennyi a szállítási idő, ha valósághű tervrajzról van szó, és nem Debrecen városában van szükség a gardróbra, hanem mondjuk a fővárosban? Mindössze három nap! Nem muszáj hát a JYSK, a KIKA, az IKEA kínálatára hagyatkozni, nem muszáj a használt piacon körülnézni, hátha találni ott megfelelő (akár 300 cm széles) modelleket, netán holmi webes szekrény árkalkulátor segítségével tájékozódni! Bár az árak tekintetében nagyobb összeggel kell számolni, a profi végeredménnyel járó beépített szekrény készítése még mindig a legjobb választás akkor, ha valaki nem házilag, tervező program segítségével szeretné kivitelezni a benne megfogalmazódó szekrény ötletek tényleges megvalósulását.

Képek és információk tekintetében kérjük, böngéssze végig oldalunkat!

Kérje ingyenes felmérésünket és árajánlatunkat méretre készülő beépített szekrényéhez!

Telefon: +36 20 2107405, +36 70 3172849

E-mail: butormeretre@gmail.com

 

Kiszállási területeink:

Fejér megye, Pest megye