BLOG

2017. 04. 03.

Bemutatótermünk konyhakínálatát hiányosnak éreztük, ezért egy csillag rendszerben felállított falra kézzelfoghatóan kitettünk 4 darab stílusokban eltérő konyhabútort, a meglévő másik kettő mellé. Modern, fényes ajtóval ellátott konyhán, egy szigettel együtt válik teljessé, a konyhafalban kapott helyet szinte minden gép. Mikrosütő, mosogatógép, beépített kávéfőző. A sziget részre kerül a főzőlap. Szemben vele egy stílusban merően más konyhabútor került. Antikolt, vöröses színű ajtókkal ellátott, klasszikus stílusú konyhabútor, kézzel készített mintás üveggel. A másik oldalra átérve egy egyszerű, de még mindig klasszikusabb stílust képviselő cseresznye konyhabútor lett kiállítva. 

Kicsit arrébb haladva találkozunk az úgynevezett skandináv stílusjegyeket hordozó konyhabútorral ami fehér színben tündököl.

A háta mögötti részen kapott helyet egy bútorlapos ajtóval rendelkező konyhabútor, aminek ereje a letisztultságában rejlik.

Nem utolsósorban pedig egy magas fényű konyhabútort láthatunk a csillagalakzat bal oldalán. Kimondottan a modern stílust kedvelőknek építettük ilyenre ezt a konyhabútort.

Visszajelzéseket kaptunk pozitív irányba már lelendő ügyfeleinktől, amit ezúton is köszönünk.

Mindenki várunk szeretettel!

Bemutató termünket frissítettük